Re: "SHA1" or "SHA-1"
- From
Michael Witten <mfwitten@gmail.com>
- Date
- Apr 24, 2009, 13:53 UTC
- Message-ID
- <b4087cc50904240653n2e297231u21ab728e1de134cd@mail.gmail.com>
- In-Reply-To
- <49F1D1C6.9238.64B16D7@Ulrich.Windl.rkdvmks1.ngate.uni-regensburg.de>
On Fri, Apr 24, 2009 at 07:50, Ulrich Windl <ulrich.windl@rz.uni-regensburg.de> wrote:
> I always thought, the official notation for "Secure Hash Algorithm #1" [FIPS-180- > 1] was "SHA-1", and not "SHA1". However in the documentation I found many > occurrencies of "SHA1". If someone is working on spelling errors, could that be > changed?
I too believe it is SHA-1; I endorse changing all occurences of SHA1 to SHA-1.
> Unfortunately RFC 3174 talks about "SHA-1" all the time, with the exception of the > title that says: "US Secure Hash Algorithm 1 (SHA1)"...
Sigh... Such is the world of "standards".