From: Michael Witten Date: Fri, 24 Apr 2009 13:53:04 GMT Subject: Re: "SHA1" or "SHA-1" Message-ID: In-Reply-To: <49F1D1C6.9238.64B16D7@Ulrich.Windl.rkdvmks1.ngate.uni-regensburg.de> On Fri, Apr 24, 2009 at 07:50, Ulrich Windl wrote: > I always thought, the official notation for "Secure Hash Algorithm #1" [FIPS-180- > 1] was "SHA-1", and not "SHA1". However in the documentation I found many > occurrencies of "SHA1". If someone is working on spelling errors, could that be > changed? I too believe it is SHA-1; I endorse changing all occurences of SHA1 to SHA-1. > Unfortunately RFC 3174 talks about "SHA-1" all the time, with the exception of the > title that says: "US Secure Hash Algorithm 1 (SHA1)"... Sigh... Such is the world of "standards".