From: Ulrich Windl Date: Fri, 24 Apr 2009 12:50:43 GMT Subject: "SHA1" or "SHA-1" Message-ID: <49F1D1C6.9238.64B16D7@Ulrich.Windl.rkdvmks1.ngate.uni-regensburg.de> Hello, I always thought, the official notation for "Secure Hash Algorithm #1" [FIPS-180- 1] was "SHA-1", and not "SHA1". However in the documentation I found many occurrencies of "SHA1". If someone is working on spelling errors, could that be changed? Unfortunately RFC 3174 talks about "SHA-1" all the time, with the exception of the title that says: "US Secure Hash Algorithm 1 (SHA1)"... Regards, Ulrich