From: Jeff King Date: Tue, 24 Jun 2008 01:27:11 GMT Subject: Re: [RFC] Re: Convert 'git blame' to parse_options() Message-ID: <20080624012711.GA3816@sigio.intra.peff.net> In-Reply-To: <20080623233146.GP13395@artemis.madism.org> On Tue, Jun 24, 2008 at 01:31:46AM +0200, Pierre Habouzit wrote: > Are we sure argv[argc] is NULL when those are main() arguments ? If > yes there is no issue, and I should read posix more carefully, but I was > under the impression that POSIX wasn't enforcing that. It's not POSIX; it's actually in the C standard. 5.1.2.2.1, paragraph 2: "argv[argc] shall be a null pointer" -Peff